2017-02-13 07:49:52• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Betegség a láthatáron!

Napi horoszkóp február 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Szűz jegyében jár. Szívügyekben ugyan nem a legjobb időszakát éli meg ma, de attól is függ, hogy hogyan jön ki élete párjával, hogy ön milyen arcot mutat felé. Próbálkozzon egy kedves mosollyal, gesztussal.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Sok lehetősége adódhat a mai napon arra, hogy rendet tegyen anyagi helyzetében és a családi viszonyaiban is. Ha van olyan távolabbi rokona, akivel összeveszett korábban, most jött el a békülés ideje. Hívja fel telefonon, tegye meg a kezdő lépést!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Könnyen félrevezethetik ma a pénzügyekkel kapcsolatba. Ne higgyen a túl sokat ígérő ajánlatoknak! Akkor is legyen óvatos, ha valaki túlságosan hevesen csapja a szelet önnek. Lehet, hogy nem mond igazat az illető, talán valójában foglalt is…

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A csillagok állása szerint a karrierjéért tehet ma sokat. Kihívást kaphat a főnökei, vagy valamely ellenlábasa részéről, de szerencsésen veszi az akadályokat és végül is ura marad a helyzetnek.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Szűz jegyében jár. Jobban teszi, ha ma nem teregeti ki a szerelmi problémáit semelyik barátjának, barátnőjének. Az illető ugyanis túlságosan fecsegőnek bizonyulhat, amiből önnek később kellemetlenségei lehetnek.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A munkahelyi változások, vagy éppen a saját fejlődése miatt úgy érezheti, hogy ideje lenne állást változtatnia, vagy magasabb beosztásba kerülnie. Ezt talán mások is így látják. Keresse a lehetőségeket és a támogatókat!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Új ismeretek birtokába juthat, és még az is felmerülhet önben, hogy komolyabban is foglalkozzon ezekkel a tanulmányokkal. Megismerkedhet valakivel, aki a segítségére lehet ebben.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Fontos, hogy a nehéz helyzetekben ma senkire se hallgasson, csak saját magára. Az intuíciója csalhatatlanul megsúgja, mi a helyes döntés.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Jobban kellene uralkodnia az indulatain. Úgy érzi, hogy valamiben megrövidítették, hogy nem töltheti be azt az állást, pozíciót az életben, amit megérdemelne. Jó lenne, ha az elégedetlenségét, a feszültségét nem egy nagy veszekedésben vezetné le – menjen el inkább sportolni!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Az egészsége kicsit megrendülni látszik. Lehet, hogy csak múló nátha, vagy valami enyhe fertőzés, de mégsem kellene elhanyagolnia. Ha másképp nem megy, vegyen ki egy-két nap szabadságot, és pihenje ki magát!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma semmit sem ér el azzal, ha köti az ebet a karóhoz! Csak akkor tudja megoldani a problémáit, ha alkalmazkodik a többiekhez. Valószínűleg egy fontos kérdésben nincs igaza, csak nem szívesen látja be!

Halak: II. 19. - III. 20.
Egyik barátja remek befektetési tippet ad. Ha van rá lehetősége, akkor éljen velük! A mai nap kedvez a szerelmi ügyeknek, kedvesével megtalálják a közös hangot, és pontot tehetnek a viták végére.

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: